usd huf
Magyar nyelv Angol nyelv
BatteryChampion.
BatteryChampion.hu
ingyenes szállítás a világ minden pontjára ingyenes szállítás a világ minden pontjára
30 napos pénzvisszafizetési garancia 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  Gyors, problémamentes szállitás
  Megbízható,pontos partner!
  ..a jónak nem kell reklám!!! Korrekt, gyors, megbízható, precíz!
Termék gyorskereső
A(z) BatteryChampion.hu oldalon akkumulátorokat, adaptereket és tartozékokat találsz 200.000 készülékhez és márkához. 2006 óta több mint 500.000 vásárlónak kézbesítettünk már világszerte. A következő 5 alapelv szerint dolgozunk:
  1. Alacsony árak
  2. Kiváló minőségű termékek
  3. Ingyenes szállítás az egész világon
  4. 30 napos pénz-visszafizetési garancia
  5. Vadonatúj termékek
Vadonatúj termékek
A(z) BatteryChampion.hu mindig vadonatúj akkumulátorokat kézbesít. Az akkumulátorok teljesítménye idővel csökken, még akkor is, ha nem használják őket. Ennek ellenére, sok importőr és viszonteladó hosszú ideig raktárakban tárolja őket, mielőtt eladásra kerülne sor. A(z) BatteryChampion.hu biztosítja, hogy a gyártókkal együttműködve, az akkumulátorokat rögtön a gyártás után kézbesítik. Így, mindig vadonatúj, magas minőségű termékeket vásárolhatsz! Előfordulhat, hogy nem a raktárunkból, hanem egy másik helyről szállítjuk ki a megrendelést. Hollandiából vagy Hong Kongból is kézbesíthetjük a termékeket. Ebben az esetben, a szállítási idő átlagosan 1-2 hét.
Ingyenes szállítás
A(z) BatteryChampion.hu ingyenes szállítást kínál minden a webshopunkban megtalálható termékre vonatkozóan (kivételek ez alól az importálással kapcsolatos vámköltségek). Ha ezzel kapcsolatos kérdésed merül fel, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.
Szállítás
Az akkumulátorok és a tartozékok a postaládádba érkeznek, amennyiben átférnek a bedobónyíláson. Ebben az esetben, nem szükséges, hogy otthon tartózkodj, amikor a rendelésed megérkezik. A nagyobb termékeket csomagként küldjük, és a kézbesítő személyesen adja majd át azokat.
Bejegyzett küldemény
Ha szeretnéd, a csomagot bejegyzett küldeményként is kiszállíthatjuk. Ebben az esetben €1 004,34 Ft-t kell fizetned érte. Bejegyzett küldemény esetén, nyomon követheted a szállítási folyamatot. Azonban, mivel sok rendelés a postaládába érkezik, nem mindig lehet a szállítási folyamatot minden ponton ellenőrizni.
Kérdésed van a szállítással kapcsolatban? Lépj kapcsolatba velünk.

BatteryChampion.hu Webutation reputation score: excellent

copyright BatteryChampion.hu © 2004 - 2019

Hogy az oldalunk megfelelõen tudjon mûködni, cookie-kat használunk. Olvasd el a cookie szabályzatunkat. Ha használod az oldalunkat, feltételezzük hogy elfogadod.

Elfogadom
X